image
image

Welcome guest! You should Login or Register
in order to have download access on this site.

image
March 26 2023 04:13:46
image
image
Navigation
image
   
image  image
image
Login
image
 
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
 
image  image
image
Shoutbox
image
 
You must login to post a message.

No messages have been posted.
 
image  image
image
Users Online
image
 
  Guests Online: 1

  Members Online: 0

  Total Members: 32
  Newest Member: peldilaGlyday
 
image  image
image
IV. JÉGTÖRŐ FESZTIVÁL 2015.01.31
image
 
Sziasztok!

Ez lesz a következő koncertünk ahol 00:50-kor csapunk majd bele a húrokba a Nagyterem színpadán.

 
   
image  image
image
IGEN! IGEN! IGEN!
image
 
1 év és 387 munkaóra után elkészült az elso DVD-nk! Ezen a 19. szülinapi koncertünk teljes anyaga látható 30 nóta 82 percben, valamint extra egy válogatás a régi archív videóinkból ami 9 dalt tartalmaz 17 percben, továbbá egy 13 perces összefoglaló videó a 2004-es Dél-Kelet Ázsiai turnénkról. Ezen felül még két videó klipnek is jutott hely: 'Egymással szemben' és a 'NATO'.

Beszerezheto lesz a zenekartól már a következo koncerteken: november 16 és december 21-én a Dürer Kertben!

48 dal 116 percben ez a fanatikus rajongóknak kötelezo!

 
   
image  image
image
20 éves BARACKCA koncert
image
 
Koncertek

20 éves BARACKCA koncert
Idén 20 éves a zenekarunk és nem hagyhatjuk, hogy ne adjunk hangot ennek a történelmi eseménynek. Ezért úgy döntöttünk, hogy koncertezni fogunk mégpedig 2013 november 16-án a Dürer kert-ben.

Az eseményen velünk együtt fellép az idén 10 éves Fegyelmező Részleg így már most igen csak jónak ígérkezik ez az este.Részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is mulassatok jól!

 
   
image  image
image
19. Barackca Születésnapi Punk Party
image
 
Koncertek


19. Barackca Születésnapi Punk Party

Most már mindent lefixáltunk és véglegessé vált a program. A zenekarunk élete sajnos kissé másként alakult tavaly augusztusban amikor Krisztiánnál jelentkeztek a gerincproblémák. Sajnos nem volt képes dobolni és ezért le kellett mondanunk a 18. születésnapi bulit. Utána várakoztunk hosszasan, hogy miként alakul a sorsa, de mivel nem nagyon javult és még pontos diagnózis sem volt ezért megbeszéltük és Benji a HT-ból szívesen beszállt helyettesíteni Krisztiánt. Sajnos most 1 évvel a betegség kezdete óta, nem
sokat javult az állapota és úgy döntött, hogy bármennyire is sok fájdalommal jár még szeretne egy igazi utolsót koncertezni a 19 éve megalapított zenekarával. A zenekar így most már 2 dobos jelenléte miatt biztosan megtartja ezt a koncertet és remélhetőleg sikerül Krisztiánnak még egyszer egy igazi régi nagy Barackca bulit összehozni. Az estét a New Dead Project fogja kezdeni aki még nem ismerné őket (semmi Komoly és Nesze tagjai alapították) igazán energikus gyors punk-hc dalaikkal már Európa számos országában felléptek. A szövegvilág a jelenkor szociális és érzelmi problémáival foglalkozik. Őket követi majd a veszprémi PFA 'botrány' zenekar. Ultragyors zene, helyenként súlyos riffek és kíméletlen szövegek. A fiatal srácok szintén megfordultak sokfelé az egész kontinensen, de Magyarországon szinte nincs olyan hét amikor ne koncerteznének. A szövegeik megosztóak és bizony néha kiváltja az anti-toleráns "punkok" dühét! Bár ezen az estén nem látjuk szívesen a tolerancia hiányos embereket!!! Majd egyenesen Hollandiából érkezik a Radio Bikini a politikai beállítottságú szövegeket hörgik, üvöltik néhol sikítják bele a közönség arcába! A foglalt-házas srácok unikum látványosságot nyújtanak extrém ruhaviseletükkel (papucs+tréning) egy 7 éves szünet után ebben az évben folytatják az őrületes zúzást. Már jártak nálunk és osztatlan sikert arattak az összes crust és punk-hc rajongók között. Őket az ünneplő és búcsúzkodó Barackca váltja a színpadon. 19 év közel 700 koncert és lankadatlan lelkesedés. Azóta se váltunk profi zenészekké, de ahhoz amit mi nyújtunk nem is az a legfontosabb, hanem hogy szívből jöjjön és az üzenetünk elérje az embereket! Sajnos az elmúlt pár év sok problémát és akadályt görgetett a zenekar elé, de ezen az estén mindenképp igyekszünk a múltunkhoz méltóan oda tenni magunkat! Azonban rendhagyóan Krisztián problémái miatt nem tudunk 3 órás koncerttel kedveskedni és ezért is hívtuk meg régi barátainkat a HétköznaPI CSAlódásokat! Ők is meghívtak minket az egyik születésnapjukra és most jött el az ideje, hogy ez viszonozzuk. Magyarország mondhatni legnépszerűbb punk zenekarának. Most végre nekünk is lehetőségünk nyílik, hogy szórakozzunk a koncertünk után! Picsa után sem ér véget az élet és egészen zárásig azaz hajnal 5-ig szólhat továbbra is a hangfalakból a zenekarunk kedvenc punk-ska-HC-crust-metal-psychobilly slágerei így hallhatjátok, hogy milyen zenekarok inspirálták az elmúlt 19 évben a zenekarunk munkásságát!


R33 október 20. a 19. Születésnapi Punk Party

20:00-20:30 New Dead Projekt
20:45-21:15 PFA
21:30-22:15 Radio Bikini (holland)
22:30-23:45 Barackca (az ünnepelt)
24:00-01:15 PICSA

A hely már 17:00-kor kinyit és a zenekarok pontosan fognak kezdeni! tehát nem érdemes késni, mert lemaradsz a kedvencedről!
Belépő: 1500 FT

Sör: 350-490 között kapható több különböző fajta

Zárás: 5:00 amikor már a tömeg közlekedés is könnyen elérhető!

Megközelítés: Boráros tértől a 2-es villamossal vagy a 23-as, 54-es busszal 2 megálló (Millenniumi Kulturális Központ megálló) Majd a szemközti oldalon a régi Vágóhíd területén található az R33-as klub!

azonban megközelíthető könnyen az 1-es villamos MESTER utcai megállójából vagy a 24, 51 és 51a villamosok Könyves Kálmán Körút megállóból 500 méter gyalog. Vagy a 103-as busz Közvágóhíd megállóból 300 méter gyalog.

Ha valaki nem óhajt BKV-val közlekedni akkor a Boráros tértől 1400 méter gyalog a közvágóhíd felé!

Reméljük egy feledhetetlen élménnyel lesz gazdagabb aki eljön és Krisztiánnak is egy szép emlék lesz egy záróakkord az zenei pályáján!

www.barackca.hu
www.hetkoznapicsalodasok.hu
www.facebook.com/pages/PFA/179617432058206
www.newdeadproject.blogspot.nl
www.r33.hu
 
   
image  image
image
Újra koncert!
image
 
HírekSziasztok!

Két hírt szeretnék megosztani, az egyik egy rossz hír, hogy Krisztián hosszan elnyúló betegsége miatt sajnos nem tudja folytatni a zenélést. Egy koncert erejéig még szeretne velünk játszani, ami várhatóan októberben lesz. Reméljük a fájdalmai minél hamarabb enyhülnek.
A második hír, hogy a zenekarban Benji a Hatóságilag Tilos-ból fogja helyettesíteni, így a zenekar tovább működik és remélhetőleg minél több helyen tudunk majd játszani. Az első koncert április 21-én lesz Budapesten a Fáklya klubban

 
   
image  image
image
Mégegy koncert Magyarországon
image
 
HírekÖrömmel jelenthetem be, hogy 5 év után ismét Pápán fogunk zenélni a Klastromban. A "Don't give up!" turné utolsó elötti állomásán. A veszprémi Célszemély, a sárvári Pampers és a szombathelyi Pacific Punk társaságában.

A turnéról még több információt a koncertek menüpont alatt láthattok.

üdv
Krisztián
 
   
image  image
image
Elkészült egy újabb weboldal.
image
 
Sziasztok!

Reméljük, hogy ez az oldal jobban fog működni, mint az előző. Igyekszünk minden egyszerűvé és könnyen megtalálhatóvá tenni. Még türelmet kérünk bizonyos részek feltöltésével, hiszen most már egyszerre 4 nyelven kell mindent elkészítenünk. 2 hónap múlva ismét turnéra indulunk, akkor már elképzelhető, hogy néhány új szerzeményünket is hallhatjátok. Hiszen most 1 hétig próbáltunk és csak az új dalokat raktuk össze. Nézzétek a koncertek menűpontot és tájékozódjatok hol mikor találkozhattok velünk legközelebb.

Üdvözlettel
Krisztián
 
   
image  image